Sõda tigudele!

Nüüd on kindlamast kindlam. Tilli panid nahka sada tigu. Kõik korraga. Mingi suguvõsa kokkutulek puhma ümber.

Istutasin täna (sest kuu ütles, et tohib!) umbes kolmkümmend salatitaime aeda ja korraga hakkas kahtlus närima. Kui ma just totaalset teotõrjet ei tee, siis neid tillukesi rohelisi taimi homme enam pole. Meie mäemehega ei tea teotõrjest muud, kui et tuleb tegelased kokku korjata ja kaugele metsa alla poetada. (Kui just vastikut naabritädi pole ja tema kapsaaeda …. ups). Hakkasime siis korjama ja saime … saime rohkem kui pool ämbritäit limaskeid. Tegelikult ka. Nad olid absoluutselt igal pool. Kui mäemees nad kuskil mäes aasale lasi, siis olnud nagu mingi laulupidu – paksult osavõtjaid täis!

Homme hommikul lähen põksuva südamega aeda. Kas rahu ja vaikus või peitu pugenud tigude kättemaks.

Mida teie tigudega teete?

Kanapreilid munesid täna kaks ilusat muna. Ma ei mäleta millal ma viimati nii suurt vaimustust tundisn. Ma armastan oma kanu 🙂

 

 

4 thoughts on “Sõda tigudele!

  1. Tigudele ei meeldi saepuru või mõni peen ja eriti kare killustik. Kui neist aiale piir ümber puistata ja seest teod ära korjata, saab parem. Aga piir ei tohi väga peenike olla. Nad ei ela päikese käes, nii et kui aia ümber on muru koguaeg niidetud ja suuri varju andvaid puhmaid ei ole, on neid ka vähem. Mina korjan teod kokku ja viin ka metsa alla.
    Jõudu! 🙂

    Like

  2. Just eile lugesin, keegi soovitas 3liitrine purk vötta ja sisse pudel ölut valada. See siis aimaale seisma jätta. See pidi magnetina tömbama, aga välja sellest löksust enam ei saa. Nö. joomishimu viib hukatusse.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s