Ilusad noored

Mõned õpilased jäävad meelde.

Lucas, kes säras terve suulise eksami kui päike. Tania, kes jutustas tulevikust, kui suurest kingitusest. Marco, kes esitas ülilaheda etüüdi ja äratas meid kolleegiga kergest uimast. Stephania, kes suutis minimaalse sõnavara, aga hiiglasliku entusiasmiga end eksamist läbi vedada. Alex, kes näitas oma joonistusi, mis mind sõnatuks jahmatasid.  Cyril, kes tahtis öelda, et stress ajab teda küüsi närima, aga välja tuli hoopis näpu söömine. Kim, kes tutvustas inglise keeles oma graafilise disaini lõputööd, mis oli nii võimas, et mul tuli kananahk ihule. Ja Christelle, ooo jaaa, Christelle, kes tegi ettekande õnnest. Kuulasin seda noort ja imeilusat neiut ning mõtlesin, et ta on juba jõudnud teatut tõdede jälile, mida mina alles avastan.

Milline au ja vedamine on mulle osaks saanud nii ilusate noorte inimestega jupikest teekonda jagada!

2 thoughts on “Ilusad noored

  1. Kuulsin, et Šveitsi noored naised-neiud pidid olema eluterved ja tasakaalus võrreldes paljude teistega. Minu tõlgendus. Meil siin hakkas voolama eelkõige andmise energia aga vaja ka täita. Tasakaalu ja häid energiaid!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s