Siis kui …

… Sten kõhukolli kinni püüab, öö otsa oksendab ja päev otsa voodis ägiseb, tuleb teha otsuseid. Kes jääb, kes läheb.

Meil jäi seekord mäemees. Mitte et ta nurisenud oleks. Kui me oma ringsõidult tagasi jõudsime, istus tegelane basseini kõrval terrassil ja rüüpas vahelduva eduga mango ja ananassi mahla. Minu arust nägi ta väga viis pluss välja.

Sten oli selleks hetkeks samuti mingi eluvaimu pojukese enda sisse puhunud ning arvas, et õhtul lööb ta uuesti kampa.

Aga mida meie siis tegime? Meie läksime vapralt dzhunglisse uhket 70 meetrist koske avastama. Kolmkümmend minutit taksosõitu ja lahedalt jahe lopsakus võttis hinge kinni. Tee, siis hiljuti valmis saanud kvaliteetne autotee, lõppes nagu joonlauaga lõigatult otse dzhungli keskel ja sealt edasi viis tumepunane, vihmadest kinnitambitud jalgrada meid läbi bambuse ja banaanipuude tihnikute üles vee juurde. Meie, kes me nii väga kõndimist armastame, saime lõpuks ometi uuesti astuda. Küll mitte pikalt, aga pelgalt looduses olemine ise laeb mingeid erilisi patareisid. Igatahes, kui me dzhunglist välja saime, ajasin ma käed taeva suunas laiali ja hüüdsin ‘thank youuuuuuuuuu!’

Kosk ise oli muidugi võimas. Ja kuna see oli minu elu esimene kose ja dzhungli kogemus, siis astusin ma seal raja peal totu naeratus suul. Kogu aeg.

Kuna praegu on vihmahooaja lõpp, siis kose alla ujuma ei saanud. Vett on lihtsalt liiga palju ja see, mis sealt ülevalt alla tormab, on meeletu survega. Meile piisas seekord kose vaatamisest. See tegi meid nii ehk naa läbimärjaks, sest tuul, mille veesurve tekitab, toob vett suhu ja silmadesse.

Uute ridadeni!

Andersi nägu vist suurt vaimustust ei reeda 🙂

IMG_3533IMG_3559.jpgIMG_3563.jpgIMG_3564.jpg

Seisin ja passisin ja mõtlesin – jäta meelde, mäemamma! Jäta see tunne, see pilt meelde!IMG_3570IMG_3580.jpgIMG_3585.jpg

See lopsakus … oehhhhIMG_3591.jpgIMG_3594.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s